Gezond eten

Ik vind groente zo lekker. Elke ochtend als ik opsta begin ik de dag met 2 complete stelen broccoli en een pak ijsbergsla. Als ik daarna nog trek heb steek ik 25 wortels in mijn kanis en schreeuw ik van geluk. Ik weet niet wat ik verder moet zeggen maar ik denk dat ik een beetje verslaafd ben aan groente. 

 

 In de middag eet ik elke dag een emmer zuurkool zonder worst. Ik vind de worst namelijk zo ongelofelijk ranzig. Als ik het ruik dan gaat mijn kokhalsreflex al helemaal met me aan de haal. Soms wanneer ik rookworst ruik loop ik naar de voordeur van mijn buurman en leg ik mijn complete maaginhoud in zijn brievenbus, hij wordt dan zo godvergeten kwaad dat hij met een moker bij mij de deur in ramt. Op 3 september 2019 hebben we gevochten om deze reden en ik heb verloren. Ik ben toen helemaal kort en klein geslagen met een honkbal knuppel. 

 

 In de avond stouw ik altijd een volledige struik in mijn keelgat. Deze steel ik uit een parkje of tuin. Ook dit wordt niet zo gewaardeerd maar je weet wat ze zeggen; alles voor de gains. Na mijn struik top ik het af met een gigantische vette Big Mac. Ik moet namelijk wel gewoon een beetje op gewicht blijven. Overigens betaal ik nooit voor mijn Big Mac, ik pak hem gewoon uit iemands handen en ren voor mijn zakgeld. Dat was mijn blog over voedsel. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Volg Puqlive op twitch.

 

Hoogachtend, 

 

 De kerstman.